Oplossingen voor iedereen 

Sectoren.

Binnen het MKB en de groot zakelijke markt is Rebels4Media leidend op het gebied van app innovatie.
Hieronder een overzicht van enkele van de sectoren waarin wij voor diverse klanten actief zijn.

Zakelijke & Financiële Dienstverlening.

Onze oplossingen vergroten de zichtbaarheid bij klanten en zorgen voor een beter contact. Hiermee ben je altijd aanwezig en zichtbaar op de Smartphone of Tablet van je doelgroep. Een apparaat waar we allemaal meerdere malen per uur op kijken. Vandaar dat dit communicatiekanaal steeds belangrijker wordt in de communicatiestrategie van je organisatie. 

Informatie & Communicatie.

Uitgevers, IT bedrijven en RTV bedrijven bereiken hun lezers direct op hun Smartphones en Tablets. Een applicatie geoptimaliseerd voor deze devices brengt publicaties en informatie direct onder de aandacht van hun doelgroep.  Een Smartphone of Tablet app past uitstekend binnen een moderne cross mediale communicatie strategie.

Cultuur, Sport & Events.

Verkoop van tickets voor concerten, sportwedstrijden of events via de Smartphone en/of Tablet van je doelgroep is nog nooit zo eenvoudig geweest. Is er een wijziging in het programma? Of wil je je doelgroep gewoon op de hoogte houden? Met een simpele klik is iedereen weer op de hoogte. 

Bouwnijverheid & Projectontwikkeling.

Een tevreden omgeving bij bouw- en infra projecten? Ontdek de mogelijkheden van onze oplossingen. Deel eenvoudig berichten, foto’s en video’s. Maak projectinformatie, brochures, visualisaties, contactgegevens en nieuwsbrieven altijd en overal beschikbaar. Communiceer eenduidig over fasering, planning, bereikbaarheid en evenementen. 

Retail & Horeca.

Goed contact met je doelgroep is essentieel voor elke retail- en horecaondernemer. Met onze oplossingen maak je het contact directer, intensiever en frequenter. Hierdoor ontstaat er een betere klantenbinding. Rebels4Media is een vertrouwde partner voor digitale innovaties binnen de Retail & Horeca.

Beurzen & congressen.

Maak van uw bezoekers deelnemers via uw app. Een app biedt meer functionaliteiten dan het traditionele programmaboekje. De app is interactief, 24 uur per dag bereikbaar en altijd actueel. Laat deelnemers netwerken en hun eigen programma samenstellen. 

Reizen en hospitality.

Voor reisorganisaties en hospitality veranderde er de afgelopen jaren veel. Klanten willen snel en overal informatie over accommodaties, vluchten, loyaliteitsprogramma's en andere aspecten. Er zijn binnen deze branch volop innovaties te zien. Onze oplossingen dragen bij aan een overzichtelijk beeld.

Vanuit de hoofdstad van het Groene Hart hebben wij voor iedere branche de juiste oplossing. Kom langs of neem contact met ons op.

EEN KOPJE KOFFIE OF THEE?
Benieuwd naar wat Rebels4Media voor jou kan betekenen?