Work hard, play harder!

Wat neem jij mee?

Met toffe collega’s werken we keihard aan gave projecten voor onze opdrachtgevers.
We geloven dat je plezier moet hebben in dagelijkse werkzaamheden. 
Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Kom jij solliciteren?

React Native expert

TECHNISCH

Heb jij ook een passie voor het maken van bijzondere en mooie apps? Heb je daarnaast gevoel voor design en UX? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met een team van professionals maken we samen mooie en goed doordachte apps en applicaties.

Je dienstverband is 32 - 40 uur per week. Je krijgt een marktconform salaris met mooie arbeidsvoorwaarden. Ben je geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Rebels4Media ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! 

Account Manager

FREELANCE

Voor de online en offline verkoop van onze producten en diensten zijn we op zoek naar een freelance Account Manager. Belangrijk is dat je niet terughoudend bent om prospects telefonisch en persoonlijk te benaderen. 

Jouw inkomsten worden bepaalt op basis van provisie over de verkopen van onze diensten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen netwerk en klanten. Rebels4Media ziet graag jouw sollicitatie tegemoet!

Marketing

STAGE

Ben jij op zoek naar een stage? Rebels4Media is opzoek naar jou!Wij zoeken een gemotiveerde student met een hands-on mentaliteit. Naast affiniteit met apps ben je een echte team player, maar kan ook goed zelfstandig werken. 

Je gaat je helemaal verdiepen in alle ins en outs op gebied van mobiele communicatie. Dit doe je voor een bedrijf dat altijd in beweging is.  Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Rebels4Media ziet graag jouw sollicitatie tegemoet!

Voor wie we het maken

Plezier hebben in je dagelijkse werkzaamheden

Troy de Korte
EEN KOPJE KOFFIE OF THEE?
Benieuwd naar wat Rebels4Media voor jou kan betekenen?